STILRENA TILLBEHÖR I BJÖRK FÖR SOVRUMMET

STILRENA TILLBEHÖR I BJÖRK FÖR SOVRUMMET

STILRENA TILLBEHÖR I BJÖRK FÖR SOVRUMMET

Nordisk design är trendigt. Varumärket Jensen har en fantastisk, kollektion i björk inom Add-On-serien för sovrummet, som återspeglar den rena nordiska stilen.

Björk spelar en viktig roll inom skandinavisk design, och den nya björkkollektionen, med sitt minimalistiska och rena uttryck, har skapats för sovrum med en typisk skandinavisk look och känsla.

Björkkollektionen tillverkas i Sykkylven i Norge, och omfattar två olika sängbord, ett som står på golvet och ett som kan fästas på alla Jensensängar. Dessutom finns det en frukostbricka, en designbänk och sängben. De snygga designprodukterna tillverkas i UV-lackad, ljus björk, med en bas av pulverlackerat stål.

Träets ytbehandling är miljövänlig och ser till att träet behåller sin ljusa och fräscha look under hela livslängden. Träet kommer från skogar där det går att utvinna björkträ på ett hållbart sätt.

Jensen fokuserar på detaljerna och har steg för steg designat ett stort utbud av tillbehör för sovrummet, som tillägg till Jensens moderna sängar, grundat på 75 års erfarenhet av hantverk och innovation.