VI TAR ER OCH VÅR HÄLSA PÅ ALLVAR
16166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16166,theme-bridge,bridge-core-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

VI TAR ER OCH VÅR HÄLSA PÅ ALLVAR

INFORMATION GÄLLANDE COVID- 19

VI TAR ER OCH VÅR HÄLSA PÅ ALLVAR

Vi på SängComfort har utifrån Folkhälsomyndighetens råd upprättat noggranna städ- och hygienrutiner för hela vår verksamhet så att vi på ett säkert sätt fortsatt ska kunna erbjuda kvalitetssängar och möbler samt god service till våra kunder. Vi har också strikta regler för våra medarbetare för att säkerställa att alla på arbetsplatsen är friska.

OM du har sjukdomssymptom önskar vi för allas hälsa att du ställer in ditt besök i vår butik tills du är frisk.

Väntar du på en hemleverans önskar vi också att du meddelar oss om du får symptom så att vi tillsammans kan planera en leverans som inte riskerar någons hälsa.

Tack för att du visar hänsyn.

BUTIKEN

Vi har öppet enligt ordinarie öppettider precis som vanligt.

Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda tidsbokad sängrådgivning utanför ordinarie öppettider. Kontakta oss för mer information.

LEVERANSTIDER

I nuläget är leveranskedjorna hos majoriteten av våra leverantörer relativt opåverkade och för deras varumärken är förutsättningarna goda för att kunna hålla normala och utlovade leveranstider. För några andra varumärken ser vi vissa störningar vilket vi bedömer kan påverka leveranstiderna med någon till några veckor för dessa.

Om läget förändras och förseningar skulle uppstå så kommer vi göra vårt bästa för att minimera effekten för våra kunder.

HEMLEVERANSER

I nuläget ser vi inga till få störningar i vår hemleveransservice.

Under rådande omständigheter kan förändringar dock uppstå med kort varsel och vi hoppas på förståelse för om vi av hälsoskäl tvingas ta beslut som påverkar din hemleverans.