Inredningstjänst
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,theme-bridge,bridge-core-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Inredningstjänst

Boka vår kostnadsfria inredningstjänst idag

Vi ger dig konsultation utifrån dina behov.

Behöver du ny soffa eller komplett möblering? Vi hjälper dig!

1. Det börjar med ett samtal. Första steget är att lära känna din stil och dina idéer. Vi kan prata i butiken, men varför inte boka in en konsultation i ditt hem så vi kan ta mått och få en djupare förståelse för dina behov.

 

2. Med utgångspunkt i det första mötet tar vi fram förslag och rekommendationer som bygger på dina idéer för att utnyttja ditt utrymme maximalt. Tillsammans går vi igenom förslaget i butiken och tittar närmare på möbler och material.

 

3. Klart? Det bedömer du. Vi ger oss inte förrän vi har skapat en stil du älskar – ofta i kombination med möbler du redan har.

 

4. När du är helt nöjd så beställer, levererar, monterar och arrangerar vi dina möbler. Den enkla vägen till det perfekta rummet för dig.

personal2

Anna

STEG FÖR STEG

 • 01 KONTAKTA OSS

  Det börjar med ett samtal. Första steget är att lära känna din stil och dina idéer. Vi kan prata i butiken, men varför inte boka in en konsultation i ditt hem så vi kan ta mått och få en djupare förståelse för dina behov.

 • 02 FÖRSLAG

  Med utgångspunkt i det första mötet tar vi fram förslag och rekommendationer som bygger på dina idéer för att utnyttja ditt utrymme maximalt.

 • 03 MÖTE I BUTIK

  Tillsammans går vi igenom förslaget i butiken och tittar närmare på möbler och material.

 • 04 NÖJD?

  Klart? Det bedömer du. Vi ger oss inte förrän vi har skapat en stil du älskar – ofta i kombination med möbler du redan har

 • 05 LEVERANS

  Luta dig tillbaka! Vår egen erfarna personal levererar, monterar och arrangerar dina möbler. Den enkla vägen till det perfekta rummet för dig.