Information angående Corona (COVID-19)

Information angående Corona (COVID-19)

Kära kund!

För oss på SängComfort är ditt och våra medarbetares välmående av största vikt. Vi tar vårt samhällsansvar att minska spridningen av COVID-19 och följer noga myndigheternas och regeringens uppdateringar och rekommendationer. För att du ska känna dig trygg att besöka oss har vi vidtagit flera åtgärder:

Fysiskt avstånd
Våra butiker är stora och rymliga. Ingen trängsel och vi håller lite extra avstånd till varandra. Vi ser till att antalet kunder i butiken inte blir för många. 

Extra rent
Våra butiker är alltid rena och fräscha, men nu är vi extra noga och torkar rutinmässigt av ytor som vi och våra kunder kommer i kontakt med.

Vi är friska!
Om någon i personalen känner sig det minsta hängig eller upplever något luftvägssymptom stannar man hemma. Vi uppmanar även er kunder att endast besöka butiken om ni är helt friska.

Handhygien
Alla medarbetare tvättar och desinficerar händerna noggrant och ofta.

Boka egen sängkonsultation utanför våra öppettider

Våra butiker håller öppet som vanligt, men just nu erbjuder vi möjligheten att boka sängkonsultation utanför våra ordinarie öppettider. Detta för att du ska känna dig trygg i att inte behöva komma i kontakt med fler personer än nödvändigt.

Hör av dig till någon av våra butiker för att boka en tid.

Halmstad 

Telefon: 035-176855

Mail: halmstad@sangcomfort.se 

 

Falkenberg

Telefon: 0346-59443

Mail: falkenberg@sangcomfort.se