BoConcept

Vi på SängComfort i Halmstad är stolta över att vara din närmsta återförsäljare av BoConcept på västkusten. Vårt sortiment av BoConcept möbler inkluderar soffor, fåtöljer, matbord, förvaring och mycket mer, allt i en modern och stilren danska design.
Vårt showroom i Halmstad ger dig möjlighet att uppleva BoConcept möblerna på nära håll och se deras eleganta design och höga kvalitet. Du är välkommen att besöka oss för att få personlig rådgivning och konsultation om vilka möbler som passar just ditt hem och din livsstil bäst. Vårt kunniga team står alltid till tjänst för att hjälpa dig att hitta de perfekta möblerna för ditt hem.

Rätt material är mer än bara en förutsättning för en designmöbler av hög kvalitet. Det är din chans att skapa en design med personlighet och stil.
Vill du lägga en beställning på BoConcept möbler så är det enkelt och smidigt att göra det genom att klicka dig vidare till BoConcepts hemsida. Du kan sedan hämta upp din beställning direkt i vår butik i Halmstad. Vi erbjuder även fullservice av leverans och montering som utförs av vår egna kunniga personal. På så sätt kan du vara säker på att du får det du vill ha, samtidigt som du kan utnyttja vår professionella rådgivning och konsultationstjänst om du behöver det.
Amsterdam
Så, om du letar efter kvalitémöbler av dansk design, tveka inte att besöka eller kontakta SängComfort i Halmstad. Vi är din närmsta återförsäljare av BoConcept och vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta de perfekta möblerna för ditt hem!

BoConcept har tillverkat danska designmöbler sedan 1952.

I kollektionen av skandinaviska designmöbler kan du hitta moderna möbler för köket, matsalen, vardagsrummet, hemmakontoret och sovrummet. Upptäck allt från funktionella matbord för små hem till stora byggbara soffor, anpassade i storlek och form för att passa ditt vardagsrum.

Se mer på www.boconcept.com

 

Behöver du hjälp med inredningen kan en av våra inredningsdesigners hjälpa till med allt från minsta rum till hela hemmet.

Läs mer om vår inredningstjänst här »