SangComfort

Välkommen till oss på SängComfort, möbelaffären som värdesätter service lika högt som stil och kvalitet!

Letar du efter den bästa sängen för just din sömnkomfort? Vi har sängar i alla prisklasser, från budgetvänliga alternativ till lyxiga sängar med den senaste tekniken för att ge dig den bästa sömnen möjligt. Vårt utbud inkluderar allt från enkelsängar, dubbelsängar, kontinentalsängar till ställbara sängar. Vi vet att en god natts sömn är avgörande för din hälsa och välbefinnande, så vi hjälper dig att hitta den säng som passar just dig.

Förutom sängar har vi också ett stort utbud av moderna möbler från BoConcept. Visste du att vi är den enda butiken på västkusten i Sverige som är återförsäljare av BoConcept? Något vi självklart är stolta över!

BoConcept är ett danskt varumärke som är känt för att erbjuda möbler i stilren dansk design av hög kvalitet. I vår butik på SängComfort hittar du ett stort utbud av BoConcept möbler som passar alla rum i ditt hem. Vi har allt från eleganta matbord och stolar till bekväma soffor, fåtöljer och stilrena soffbord. Vårt utbud inkluderar också praktiska förvaringsmöbler, som bokhyllor, vitrinskåp och byråer, som hjälper dig att hålla ditt hem organiserat och snyggt. BoConcept möbler finns i en mängd olika material och färger, så du kan hitta precis den stil som passar ditt hem och din personlighet. Vårt utbud inkluderar allt från mjuka tyger till läder och trä, vilket ger dig möjlighet att välja material som passar just dig.

Amsterdam

Oavsett om du söker efter en modern soffa i minimalistisk skandinavisk stil eller en mer klassisk soffa med en touch av retro, har vi möbler från BoConcept som passar alla stilar och smaker. Vårt utbud av BoConcept möbler är perfekt för dig som vill skapa ett modernt och elegant hem utan att kompromissa på kvalitet och stil.
Besök vår butik idag och låt oss hjälpa dig att finna stilen som passar dig och ditt hem bäst! Vi är experter på inredning, möbler och service och ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet för just dig!

I Halmstad finner ni vår stora och inspirerande butik i Flygstaden.
Butiken erbjuder ett brett sortiment av kvalitetssängar, möbler och tillbehör för hemmet, i alla prisklasser.
Fräsch och inspirerande butiksmiljö gör ert besök väl värt.
Vår trevliga och serviceinriktade personal hjälper dig med råd och tips inför ditt köp.
Vid ett besök i vår butik, eller i samband med ert köp hos oss, kan vi även erbjuda följande tjänster: