Vanliga frågor

Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna

Vad har ni för öppetider?

Måndag – Fredag: 10-18
Lördag: 10-15
Söndag: 12-16

 

Vilken typ av säng är bäst?

Normalt sett talar man om tre olika typer av sängar: ramsäng, kontinentalsäng och ställbar säng. Ramsängen är den klasiska typen av säng byggd av en träram med en pocketresårbotten inuti som gör stöd och bra komfort för hela kroppen. Kontinentalsäng kallas de sängar som har ännu en till pocketresårmadrass vilket gör sängen ännu mer följsam och ger den ett större djup. Ställbara sängar är de sängar som man kan sänka och höja i både huvud- och fotända för att öka både komforten och tryckavlastningen för kroppen.

Det bästa sättet att ta reda på vad som passar dig bäst är att fundera på vad man vill ha ut av sin säng och att sedan komma till butik så hjälper vi dig till att hitta sängarna som passar för dig utifrån dina behov. Viktigast är det att testa sängen så att man får bra en ide av hur den skulle vara att sova i.

 

Hur väljer jag säng?

Att välja säng kan kännas svårt ibland, men vi finns här för att hjälpa till! Vår kunniga personal guidar dig genom olika typer av sängar från flera kända varumärken för att hitta just det som passar dig. Vi utgår från dig och dina behov och analyserar hur du ligger i sängarna för att vägleda dig till din drömsäng. Välkommen in till vår butik eller boka en sängkonsultaion genom att kontakta vår butik idag!

Ett tips är att mäta hur bred och hög säng som får plats hemma innan du beger dig till butik så att du slipper åka hem och mäta!

 

Vad gäller angående öppet köp?

Öppet köp gäller i åtta dagar från köptillfälle på varor köpta i butik. Gäller ej beställningsvaror, varor med bruten förpackning, reavaror eller hygienartiklar.

 

Kan jag delbetala mitt köp?

Vi samarbetar med Resurs Bank för att erbjuda delbetalningslösningar. Du kan läsa mer om hur delbetalning går till på sidan Delbetalning.

 

Hur fungerar leverans och/eller montering?

Vi erbjuder alternativ för både leverans och montering samt bortforsling av gammal säng/möbel i mer än bara Halland. Du kan läsa mer om vad vi erbjuder för tjänster på sidan Leverans och montering.

 

När får jag min säng/möbel?

Leveranstiden för olika produkter är olika långa och det är därför bäst att kontakta vår butik för att få reda på ett ca leveransdatum. När det kommer till sängar är ca leveranstid vanligtvis 4-6 veckor. Med möbler kan det variera stort beroende på vilken möbel det gäller och t.ex om den är klädd eller ej. Vi kontaktar dig alltid när sängen eller möbeln finns att hämta och om du har beställt leverans hör vi av oss i god tid innan för att boka tid och datum.

 

Kan jag ändra tid/datum för min leverans?

Våra leveransrutter planeras god tid i förväg och utefter en noggrant upplagd tidsplan. Kan du inte längre ta emot din leverans vid den inbokade tiden så ber vi dig kontakta butiken snarast möjligt för att hitta ett annat lösningsalternativ.

 

Hittar du inte svar på din fråga?

Besök vår butik på Flygstaden i Halmstad eller kontakta oss via melj eller telefon! Vi finns här för att ge svar på alla dina frågor och funderingar. Kontaktinformation hittar du här.