Rensa i röran

Rensa i röran

Att rensa och få ordning hemma kan kännas övermäktigt. Kanske har du en full garderob med kläder du inte använt på flera år? Eller lådor med trasiga prylar som ska åtgärdas?

Fördelen med att ha färre saker och ordning på dessa är att mindre energi läggs på de ägodelar du inte vill ha och röran de orsakar. Påminnelser om saker du inte har gjort kan skapa ett hem som är allt annat än avkopplande. Ju mindre stress och energi som ägnas åt detta onödiga, desto mer tid får du att njuta och koppla av hemma.

Här har vi samlat tips på hur du kommer igång med rensningen:

 

Identifiera irritationsmomenten. Vad stör du sig mest på i ditt hem? Är det att alla halsdukar trillar ur garderoben när du öppnar den? Börja där!

De fyra S:n. Plocka fram 4 påsar eller lådor och märk upp med SÄLJ – SPARA – SKÄNK – SLÄNG.

Dela upp rensningen. Välj ut ett köksskåp eller en hylla i förrådet.

Agera snabbt. De utrensade sakerna ska lämna hemmet så snart som möjligt annars är det stor risk att de letar sig tillbaka till bra-att- ha lådan.

Börja inte med nostalgiska prylar. Risken är stor att du fastnar 😉

När rensningen är klar och du ska stoppa rätt sak på rätt plats för att behålla ordningen, satsat på möbler med smart, integrerad förvaring. Stoppa undan sängkläder och kläder utom synhåll i en förvaringslåda under sängen. Förvara din tidskriftssamling i en fotpall med dold förvaring. I det öppningsbara soffbordet gömmer du undan fjärrkontrollen, mobilladdaren mm.

Utforska vår förvaringskollektion med dansktillverkade lösningar som gör det enkelt att rensa i ditt hem. Vi kan ändra färg, storlek och material på nästa alla modeller, så att hitta förvaring som matchar din livsstil, budget och smak har aldrig varit enklare!

 

Klicka här för att utforska vår förvaring.

Lycka till!

Lätt och luftigt i hyllorna. Med Como väggsystem får du förvaring och väggdekoration i ett.