Trygga besök i butiken

Trygga besök i butiken

Kära kund!

– tillsammans hjälps vi åt och hos oss ska du alltid känna dig trygg i ditt besök.

För allas trygghet och hälsa så följer vi FHM råd. Tack vare generösa öppettider och våra stora luftiga ytor i butiken, så finns det gott om möjligheter att hålla avstånd. Bara ring eller maila oss om vi på något sätt kan hjälpa dig att underlätta ditt köp eller hantering av redan gjord beställning, så finner vi en lösning tillsammans.

Ta hand om er och varmt välkomna till oss.

För att du ska känna dig trygg att besöka oss har vi vidtagit flera åtgärder:

Fysiskt avstånd
Våra butiker är stora och rymliga. Ingen trängsel och vi håller lite extra avstånd till varandra. Vi ser till att antalet kunder i butiken inte blir för många. 

Extra rent
Våra butiker är alltid rena och fräscha, men nu är vi extra noga och torkar rutinmässigt av ytor som vi och våra kunder kommer i kontakt med.

Vi är friska!
Om någon i personalen känner sig det minsta hängig eller upplever något luftvägssymptom stannar man hemma. Vi uppmanar även er kunder att endast besöka butiken om ni är helt friska.

Handhygien
Alla medarbetare tvättar och desinficerar händerna noggrant och ofta.

Boka egen sängkonsultation utanför våra öppettider

Våra butiker håller öppet som vanligt, men just nu erbjuder vi möjligheten att boka sängkonsultation utanför våra ordinarie öppettider. Detta för att du ska känna dig trygg i att inte behöva komma i kontakt med fler personer än nödvändigt.

Hör av dig till vår butiker för att boka en tid.

Halmstad 

Telefon: 035-176855

Mail: halmstad@sangcomfort.se