HJÄLP MED TRENDERNA 2021

HJÄLP MED TRENDERNA 2021

2020 blev året då vi tillbringade mer tid i våra hem än på länge. Därför är intresset större än någonsin när vi tar del av inredningstrenderna för 2021. Fokus ligger inte bara på form utan minst lika mycket på funktion och trygghet. Hemmet måste för många fungera både som oas och borg – och för många även som arbetsplats.

År 2021 smyger sig accentfärgerna lila, mintgrönt och ljusblått in i den jordiga färgskalan som blev tongivande 2020. Har du beige, gult och en skvätt lavendel hemma? Då är du redan inne och nosar på 2021 års färgtrender.

Vågade du tro att 70-talet skulle komma tillbaka? För inredningstrenderna ser vi starka influenser av 1970-tal i både former och kulörer med handgjorda ting, keramik och återvunna textilier.

Hur ska du då få till din dröminrednings av trenderna för 2021?

Låt dig inspireras av årets trender och tillåt oss att hjälpa dig!

SKRÄDDARSYDD VÄGLEDNING

Föreställ dig känslan av ett hem som designats för att passa din livsstil och spegla din personlighet. Fördelarna är uppenbara. När man kombinerar en tilltalande färgskala, öppna och funktionella ytor, perfekt stämningsbelysning och smart förvaring får man njutningsfulla upplevelser i hemmet och ett lyckligare liv.
Det är en önskan vi alla delar. Ändå kommer en hektisk vardag och bristande självförtroende ofta emellan. Lyckligtvis står vår inredningsdesigner Anna redo att hjälpa till med ett mål: att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

BLI KONTAKTAD SOM DU VILL

Eftersom din livsstil och planering är unik kan du få den hjälp du behöver på många olika sätt. Du får personliga stylingtips, på ditt sätt.

Fyll i formuläret, så hör vi av oss inom kort för ett samtal om vilket alternativ som passar dig bäst.