MODULÄRA LÖSNINGAR

MODULÄRA LÖSNINGAR

MODULÄRA LÖSNINGAR

Vet du möjligheterna med BoConcept´s möbler? Förvandla rummet och gör det till en extraordinär plats med våra modulära lösningar. De är enkla att anpassa till just dina behov och speglar din personlighet.

.

SOFFOR

Skapa ett personligt utrymme som passar dina behov med våra modulsoffor. Modern dansk design och hantverksskicklighet i en kombination med mångsidiga lösningar. Lägg till delar eller arrangera om dem som du vill och njut av den perfekta kombinationen.

BORD

Modern dansk design möter smart funktionalitet i våra förlängningsbara matbord. Anpassa storleken efter dina behov och gå från en middag för två till en familjesammankomst på en sekund.

FÖRVARING

Utforska våra skräddarsydda lösningar och skapa ett förvaringssystem som är unikt för dig. Vår moderna danska design är gjord för att hålla länge och finns i en mängd olika utföranden och specialutföranden.

SKRÄDDARSYDD VÄGLEDNING

Lev ett liv lika personligt som du. Ditt liv är inte som alla andras, så varför skulle ditt hem vara det? Det är därför du kan ändra storlek, färg och material på nästan alla våra designmöbler. Och vi finns här för att hjälpa dig att styla ditt hem, på ditt sätt.
Vi skräddarsyr alltid processen efter dina krav och önskemål.

Boka din inredningskonsultation här: