Skapa höstmys

Skapa höstmys

Det finns enligt oss få årstider som skapar så mycket behov av att ha det mysigt omkring sig i hemmet som hösten. Textiler är den bästa inredningsdetaljen för att skapa höstmys!

Inredning på hösten är ju något alldeles speciellt. Det är efter en lång tid av sol och värme dags att krypa upp i sofforna framför alla bra program och serier som startar. Det är återigen dags att tända ljusen, dricka rödvin ur stora kupor och laga värmande grytor. Nu fylls vår butik upp med höstens inredningsnyheter i. Är ni redo? För det är vi!

Här delar vi med oss av några tips till höstens inredningstrender men också generella tips för höstinredning med textilier.

De stora inredningstrenderna för hösten 2020 handlar om hållbarhetjordnära toner och mysiga samlingsplatser.

Avkoppling och harmoni är två ord som får sätta prägel på inredning till hösten 2020. Hur når man en sådan inredning i höst då? Jo du letar efter naturmaterial i form av sten, trä och betong.  Förstås även färger därefter, jordnära toner men gärna med inslag av varm färg. Den vita och sterila inredningen som länge präglat framförallt de skandinaviska hemmen är inte längre det vi ska eftersträva. Nu söker vi mer mysiga och ombonade miljöer även om inredningen gärna får vara avskalad.

Avskalat men Ombonat

Som sagt är den vita och sterila tiden förbi i våra hem. Istället släpper vi fram den mer personliga inredningen som präglas av värme och en inbjudande känsla. Det är dock förstås inte så att ni som bor i ett hem som är helt vitt och sterilt behöver byta ut allt. Tvärtom! Det är en superbra grund att utgå från och sen börja skapa en varmare känsla med allt från textilier och ljusstakar till belysning och inredningsdetaljer.

Textilier är ett otroligt bra sätt att förnya och byta ut känslan i ett hem. Byter du ut de skira vita sängkläderna till mjuk bomull i en mörkgrön färg så har du redan där en helt ny känsla. Vidare är kuddar också ett superenkelt tips för att förnya rummet. Det är inte heller speciellt kostsamt.  Plädar, plädar.. på hösten kan man aldrig få för många plädar. Komplettera din soffa, din säng, din favorit fåtölj med tjocka varma plädar! In med naturnära toner i beige, grått, brunt och svart. För att haka på en stor trend i inredning för hösten 2020 så väljer du accentfärger i mörkgrönt och senapsgult. Det är också väldigt tacksamma färger eftersom de passar med de mesta och kan användas till vilken bas som helst.

  • Tänk ombonat och värme
  • Naturnära färger i beige, grått, brunt, svart
  • Naturliga material i sten, trä och betong
  • Andra trendfärger för hösten 2020 är senapsgult och mörkgrönt
  • Glöm inte bort vikten av mysiga ljuskällor
  • Textilier i tjocka mysiga material

Tycker du det känns svårt att få till inredningen där hemma ?

Vi hjälper dig gärna att skapa din dröminredning.  Läs mer om vår inredningstjänst här.